Se incarca...

Cum comand

Prima data pe site?

Alegi din magazin produsele care iti plac: cu ajutorul meniului din partea de sus (acesta va ramane in pagina oriunde ai fi in magazin), navighezi prin categoriile si subcategoriile de produse.

In momentul in care un produs iti place, il adaugi in cosul tau, dand click pe butonul “Adauga in cos”. In orice moment, poti vizualiza cosul tau de cumparaturi, din secţiunea dreapta sus "Cosul meu". Poti scadea, creste cantitatea produselor dorite sau chiar sterge unele, daca doresti.

Cand decizi sa finalizezi cumparaturile, introdu datele de livrare. Poti finaliza comanda in 2 moduri: ca vizitator, completand datele necesare, sau direct din cont, ca client, daca te-ai autentificat deja.

Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii (cele marcate cu *), sa alegi metoda de livrare, sa mai verifici odata comanda si, dacă mai vrei sa ne comunici ceva, sa ne scrii in caseta dedicata acestui lucru. Apoi, apasa pe “Trimite comanda”.

Nu uita!

Daca iti creezi un cont la Bebe Magazin, atunci cand revii, sistemul nostru va incarca automat datele tale, cand te vei autentifica, iar tu vei putea comanda foarte repede si usor!

Pentru aceasta, bifeaza optiunea “Sunt client nou”.

Daca intampini probleme in finalizarea comenzii, te rugam sa ne contactezi la numerul de telefon 0764 291 501

Pentru ca sa iti putem livra foarte repede, de pe-o zi pe alta, te rugam sa lansezi comenzile din timp, pana la orele 16.00!