Se incarca...

Cum si cat platesc

• Livram in orice localitate din Romania, prin Curierat Rapid GLS.  GLS nu preia si nu livreaza in zilele de SAMBATA!

• Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 350 lei,  taxa de transport este de 20 lei* (pret final)

• Comenzile de peste 350 lei* (valoare finala, inclusiv discount-uri acordate), beneficiaza de TRANSPORT GRATIS*.  

*exceptand comenzile care contin majoritar formule speciale de lapte (Althera, Alfare, Alfamino, Nestle Sensitiv, Nestle Nan Pre, Nestle Nan Pre Stage 2, Infasource, Aptamil Pepti, Prematil, Topfer Bio 2 etc.), care vor avea un cost de livrare de 20 lei.

Modalitati de plata:

Ramburs, la primirea Comenzii

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Fara Comision!


Daca ai ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.


- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.


- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.