Se incarca...

Cum se livreaza

Livram in Orice Localitate din Romania! Chiar si in mediul rural!

Prin Curierat Rapid GLS (24 - 48 ore), exceptand zilele de Week-end (Sambata si Duminica).

  • Poti sa lansezi comanda online sau telefonic, si primesti coletul foarte rapid, in maxim 48 ore, acasa sau la serviciu, unde ne spui tu!
  • Te rugam sa tii cont ca GLS nu preia si nu livreaza colete in ziua de Sambata!
  • Beneficiezi de un cost de transport negociat de noi, mai mic si mai avantajos: doar 20 lei. Ai Transport Gratis* la comenzi de 350 lei!
  • In momentul Finalizarii Comenzii tale, vei primi un SMS, prin care te asiguram ca pachetul este pregatit pentru a fi preluat de Curier.
  • In dimineata zilei de livrare, vei primi un alt SMS cu intervalul de livrare (interval de 3 ore) si numarul curierului GLS
  • Te rugam sa tii cont ca, in caz de o prima incercare de livrare NEREUSITA, curierul nu revine a 2-a zi, ci doar in ziua a 3-a! Astfel, te rugam sa te asiguri ca in ziua livrarii, sa fie cineva disponibil sa preia coletul!
  • *exceptand comenzile care contin majoritar formule speciale de lapte (Althera, Alfare, Alfamino, Nestle Sensitiv, Nestle Nan Pre, Nestle Nan Pre Stage 2, Infasource, Aptamil Pepti, Prematil, Topfer Bio 2 etc.), care vor avea un cost de livrare de 20 lei.

     

Comenzile vor fi prelucrate si expediate, dupa caz, astfel:

• daca faci comanda de LUNI - JOIpana la ora 16.00 - comanda va fi expediata in aceeasi zi, urmand sa ajunga la tine a doua zi (maxim 48 ore). In momentul preluarii coletului de la noi de catre curierul GLS, vei primi un SMS ce contine: numar colet, suma ramburs, daca e cazul. In ziua de livrare, vei primi un alt SMS cu numarul de telefon al curierului si intervalul estimativ de livrare, de 3 ore. 

• daca faci comanda dupa ora 16.00, aceasta va fi expediata in ziua lucratoare urmatoare, urmand sa ajunga la tine in maximum 24 - 48 ore dupa livrare.

• daca faci comanda intr-o zi de VINERI, pana la ora 16.00 - comanda va fi expediata in aceeasi zi, urmand sa ajunga la tine LUNI. Serviciul de Curierat Rapid GLS NU preia si NU livreaza in zilele de Sambata si Duminica! In momentul preluarii coletului de la noi de catre curierul GLS, vei primi un SMS ce contine: numar colet, suma ramburs, daca e cazul. In ziua de livrare, vei primi un alt SMS cu numarul de telefon al curierului si intervalul estimativ de livrare, de 3 ore.

• daca faci comanda in week-end (Sambata, Duminica) - comanda este expediata LUNI, urmand sa ajunga la tine MARTI. In momentul preluarii coletului de la noi de catre curierul GLS, vei primi un SMS ce contine: numar colet, suma ramburs, daca e cazul. In ziua de livrare, vei primi un alt SMS cu numarul de telefon al curierului si intervalul estimativ de livrare, de 3 ore.

Important!

In perioadele aglomerate ale anului: Black Fiday, Sarbatori de iarna etc, sau in perioadele cu vreme nefavorabila( zapada excesiva, viscol), drumuri inchise de autoritati din diverse motive, pot aparea intarzieri in livrarea comenzilor.

In caz de o prima livrare nereusita, curierul GLS revine abia in a 3-a zi! Te rugam sa te asiguri ca in ziua de livrare programata, sa fie cineva disponibil sa preia coletul!