Se incarca...

Programul GLS pentru Sărbători: zile fără livrari: 22-26 Decembrie, 29 Decembrie - 2 Ianuarie 2019. Preluăm și procesăm toate comenzile din această perioadă dar livrăm după programul GLS. Sărbători Fericite!

Politica de confidentialitate

Documentul de mai jos este o informare despre modul in care folosim datele tale si contine explicatii cu referire la ce date folosim, in ce scopuri si pentru cata vreme, cine are acces la ele si care sunt drepturile tale in privinta datelor prelucrate. Poti descarca si consulta  Regulamentul General privind protecția Datelor Personale  urmand link-ul.


Cine administreaza cerealecopii.ro?

I.I. Stanciu Elena Liliana  (denumita in continuare “cerealecopii.ro”, “noi” sau similar) este o companie din Romania, avand sediul in Iasi, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul  F22/34/2012, cod fiscal RO29527980, telefon 0742078758, email contact(at)cerealecopii.ro.
Cerealecopii.ro este un magazin online. Pentru a putea sa ne indeplinim acest scop, intram in contact cu vizitatorii site-ului care doresc, la initiativa lor, sa realizeze comenzi sau sa primeasca informatii despre produsele si serviciile noastre. Astfel, colectam date personale. Ulterior prelucram datele in vederea livrarii comenzilor inregistrate pe site. De asemenea, realizam campanii de marketing / promovare pentru atragerea de cumparatori pentru diverse produse si alte operatiuni de prelucrare de date personale pe care le explicam mai jos.

.

Ce sunt datele cu caracter personal?

Potrivit GDPR, „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Nu există o listă a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor să realizeze o astfel de lista, pentru simplul motiv că o dată poate deveni într-un anumit context dată cu caracter personal, iar în alt context să fie pur și simplu o informație fără valoare de dată cu caracter personal.

Iată câteva exemple de date cu caracter personal:

  • numele;
  • domiciliul sau reședința cuiva;
  • o adresă de e-mail (inclusiv adresele de tipul numepersoana@firma.ro);
  • numărul de buletin, pașaport sau carte de identitate;
  • CNP-ul
  • date privind locația (de exemplu, funcția de date privind locația disponibilă pe un telefon mobil)*;
  • un IP;
  • un cookie ID;
  • un număr de înmatriculare al unei mașini;

Definiția datelor cu caracter personal mai conține un element important: datele personale vizează informații privind persoanele fizice.

Informatiile pe care le colectam

Cerealecopii.ro colecteaza datele personale astfel:


Informatia este furnizata direct de tine, prin intermediul formularelor noastre ca urmare a crearii unui cont pe www.cerealecopii.ro, inregistrarii unei comenzi pe site, telefonic, prin transmitere pe email, pe pagina noastra de Facebook sau prin orice alta modalitate. Formularele noastre contin campuri precum : numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de facturare, adresa de livrare, numarul de telefon al persoanei care va primi comanda, etc.

Toate aceste date sunt prelucrate si folosite de catre Cerealecopii.ro pentru a-ti permite accesul in contul tau de pe site, pentru a putea livra produsele pe care le-ai comandat. Nu folosim datele tale pentru a-ti trimite comunicari de marketing decat cu acordul tau explicit (abonare la newslettere), acord pe care il poti retrage oricand.


Baza legală pentru această prelucrare este intrarea și executarea unui contract la care esti parte (ori de cate ori realizezi operatiunile de mai sus, esti de acord cu termenii si conditiile de furnizare a acelor servicii) sau consimtamantul tau, daca vorbim despre efectuarea de comunicari comerciale catre tine, fara sa fie vorba despre produse si servicii similare pe care le-ai achizitionat deja de la noi, unde suntem indreptatiti sa iti trimitem comunicari comerciale (dar vom continua, in permanenta, sa-ti oferim posibilitatea de a te dezabona de la acel gen de comunicari).

1.      I.I. Stanciu Elena Liliana, administatorul www.cerealecopii.ro, este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 24602.

 

2.      Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, I.I. Stanciu Elena Liliana  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi. In acest sens, datele tale personale sunt criptate pe serverele platformei.

 

3.      Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si/sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) dupa acceptarea acestor servicii in conditiile art. 32 din GDPR

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

 

4. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Cerealecopii.ro, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 24602 si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 3.

 

5. Prin citirea acestui document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

6.  Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: strada Cuza Voda nr. 40, Iasi, in atentia I.I. Stanciu Elena Liliana va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

 

7 . Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: strada Cuza Voda nr. 40, Iasi, in atentia I.I. Stanciu Elena Liliana sau pe adresa de mail: contact(at)cerealecopii.ro va puteti va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, astfel:

 

7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

8. De asemenea, I.I. poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 3, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorii noștri de servicii pentru hosting, platformă online și servicii de întreținere, curierat, sau furnizori de servicii pentru trimiterea e-mailurilor și SMS-urilor, contactarea telefonică sau imprimarea de materiale publicitare personalizate. Nu se efectuează alte transferuri de date cu caracter personal către alți destinatari, cu excepția cazului în care deținem obligația aceasta prin lege.

            9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.