Se incarca...

Program de livrare prin GLS, cu ocazia Zilei de 1 Mai!
Zi nelucratoare: Marti 1 mai. Astfel, comenzile expediate Luni, 30 apr. vor ajunge Miercuri, 2 mai.

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, I.I Stanciu Elena-Liliana are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Scopul colectarii datelor este: 
furnizarea serviciilor si produselor conform ofertei curente, emiterea facturilor in numele clientilor si conform comenzilor acestora si promovarea produselor prin actiuni specifice de marketing (mail, newsletter, telefonic, SMS).

Daca doresti sa fii clientul nostru, atunci este necesar sa ne furnizezi datele corecte, pentru a putea identifica destinatarul produselor furnizate si pentru emiterea facturilor pe numele tau. (in calitate de client).
Refuzul determina imposibilitatea furnizarii produselor comandate.Te asiguram ca toate informatiile inregistrate in sistemul nostru vor fi prelucrate doar in scopurile mentionate mai sus.

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei.
Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale care te privesc si poti solicita stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact(at)cerealecopii.ro sau in scris la adresa:
I.I Stanciu Elena-Liliana, Str. Cuza Voda nr. 40, 700297 Iasi, Romania

I.I Stanciu Elena-Liliana este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu Numar Registrul General 24602.