Se incarca...

Termeni si conditii

Pentru a preintampina orice neintelegere, te rugam să citesti cu atentie cateva reguli, atunci cand vrei sa accesezi si sa comanzi pe site-ul www.cerealecopii.ro.

1. Drepturi de autor

Toate materialele postate pe acest site (imagini, texte, logo, elemente grafice) sunt proprietatea SC Baby Food Box SRL si/sau a producatorilor/furnizorilor nostri si sunt protejate de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996), fiind interzisa reproducerea sau utilizarea lor fara acordul scris al proprietarului.

Extras din Legea 8/1996

“Art. 1. (1) Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau stiintifice, precum si asupra altor opere de creatie intelectuala este recunoscut si garantat in conditiile prezentei legi. Acest drept este legat de persoana autorului si comporta atribute de ordin moral si patrimonial.
(2) Opera de creatie intelectuala este recunoscuta si protejata, independent de aducerea la cunostinta publica, prin simplul fapt al realizarii ei, chiar neterminata.

Art. 7. Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma de exprimare si independent de valoarea si destinatia lor.”

Orice abuz va fi adus la cunostinta  autoritatilor competente, care se ocupa de reglementarile din mediul online. 

2. Securitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Baby Food Box SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
Scopul colectarii datelor este: 

furnizarea serviciilor si produselor conform ofertei curente, emiterea facturilor in numele clientilor si conform comenzilor acestora si promovarea produselor prin actiuni specifice de marketing (mail, newsletter, telefonic, SMS). 

Daca doresti sa fii clientul nostru, atunci este necesar sa ne furnizezi datele corecte, pentru a putea identifica destinatarul produselor furnizate si pentru emiterea facturilor pe numele tau. (in calitate de client).

Refuzul determina imposibilitatea furnizarii produselor comandate.Te asiguram ca toate informatiile inregistrate in sistemul nostru vor fi prelucrate doar in scopurile mentionate mai sus.

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei.

Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale care te privesc si poti solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact(at)cerealecopii.ro sau in scris la adresa:

SC Baby Food Box SRL , Bulevard Nicolae Iorga nr. 39, bl H2, parter , 700110Iasi, Romania

SC Baby Food Box SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu Numar Registrul General 24602.

3. Confirmarea comenzilor

Dupa plasarea comenzii tale pe site-ul www.cerealecopii.ro, vei primi in mod automat, un e-mail din partea sistemului, prin care iti confirmam receptionarea comenzii. Doar dupa recepționarea acestui e-mail poti fi convins(a) ca ai finalizat cu succes o comanda validă pe www.cerealecopii.ro. Din acel moment, noi vom prelua si prelucra comanda ta, care va fi considerata ca fiind confirmata.

Iti asumi raspunderea privitoare la datele introduse in formularul de comanda si declari ca acestea sunt corecte si iti apartin, nu sunt datele altor persoane si esti constient(a) de faptul ca falsul in declaratii constituie infractiune si se pedepseste conform Legii.

4. Condiţii de returnare a produselor/ anularea comenzii

Toate produsele cumpărate de pe site-ul www.cerealecopii.ro pot fi returnate în termen de 14 zile din momentul recepţionării lor, fără invocarea vreunui motiv şi fără penalităţi. Condiţiile obligatorii de returnare sunt ca produsele să fie nedesfăcute, în ambalajul original intact, sa fie insotite de toate documentele in original( factura, certificat de garantie, instructiuni de folosire, etc) iar costul transportului să fie suportat de client. Cumpărătorul are obligaţia de a notifica în scris SC Baby Food Box SRL asupra intenţiei sale de returnare a produselor la adresa de mail contact(at)cerealecopii.ro

Returnarea produselor se poate face doar de către clienţii persoane fizice, conform OG 130 Art.2 aliniat (1) litera b. După preluarea produselor returnate si verificarea îndeplinirii condiţiilor de returnare a produselor, SC Baby Food Box SRL va rambursa cumpărătorului contravaloarea produselor, prin transfer bancar sau prin mandat poştal în termen de 15 zile, fără a returna şi cotravaloarea transportului iniţial. Clientul nu va expedia produsele cu plata ramburs acest lucru conducând la refuzul ridicării de către SC Baby Food Box SRL

Anularea comenzii poate fi facuta numai pe email - contact(at)cerealecopii.ro. Daca anularea comenzii are loc inainte de expedierea coletului, cumparatorul nu are de suportat nici un cost. Daca anularea comenzii are loc dupa expedierea coletului, cumparatorul se obliga sa plateasca vanzatorului contravaloarea transportului dus-intors a coletului, taxele de magazinaj, precum si orice alte cheltuieli ocazionate de returnarea coletului. Contravaloarea taxelor de transport va fi demonstrata de vanzator prin copii ale chitantelor transportatorilor (Posta Romana sau Curierat Rapid) trimise pe e mail cumparatorului care se obliga sa plateasca in termen de 3 zile de la primirea emailului de instiintare a platii. Refuzul platii acestor taxe de catre cumparator da dreptul vanzatorului sa se adreseze organelor abilitate pentru recuperarea prejudiciului, fara alta instiintare.

5. Conţinut site

Fotografiile prezentate pe site au caracter informativ şi nu constituie obligativitate contractuală, putând exista diferenţe faţă de produsul real.SC Baby Food Box SRL îşi declină răspunderea pentru orice defecţiuni tehnice sau erori de orice natură în prezentarea informaţiilor de pe site şi pentru orice posibile daune aduse utilizatorului ce ar putea decurge din aceasta.

SC Baby Food Box SRL îşi declină responsabilitatea pentru conţinutul site-urilor la care ajung utilizatorii prin link-uri de pe site-ul www.cerealecopii.ro. Proprietarii acestor site-uri deţin exclusiv şi integral răspunderea pentru informaţiile furnizate.

6. Solutionarea litigiilor

Orice neînţelegere apărută între SC Baby Food Box SRL şi clienţii www.cerealecopii.ro va fi soluţionată pe cale amiabilă, în caz contrar apelându-se la instanţele române de judecată, din raza sediului social al SC Baby Food Box SRL

Prin înscrierea pe site-ul www.cerealecopii.ro vă exprimaţi fără echivoc acordul faţă de termenii şi condiţiile prezentate mai sus, fapt ce are valoare contractuală. Respectivul contract intră în vigoare la confirmarea comenzii de către SC Baby Food Box SRL (telefonic sau prin email).