Cosul tau

0 item 0,00 RON

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorii
Filtre
Agricultura
 1. Bio
 2. Clasica
nevoia copilului
 1. hipoalergenic
 2. antiregurgitare
 3. prematur
 4. partial delactozat
 5. fara lactoza
 6. fara proteina laptelui de vaca
Marca
 1. Aptamil
 2. Hipp
 3. Topfer
 4. Humana
 5. Nestle
Compara produsele

Nu aveti produse de comparat.

Formule speciale de lapte praf pentru bebelusi

In primul an de viata, este  important sa ii oferi bebelusului tau formula de lapte praf corecta, care i se potriveste din punct de vedere nutritional! Daca bebelusul este prematur, medicul iti va recomanda, o formula pentru prematuri, mai concentrata, astfel incat bebelusul sa recupereze frumos (Aptamil Prematil, Nestle Pre Nan Stage 2, Topfer Bio Lactana Pre). 

Daca bebelusul are o dermatita, alergie sau dobindeste o intoleranta la proteina laptelui de vaca, atunci ii va fi bine cu o formula de lapte praf  HA (hipoalergenic) sau lapte praf total hidrolizat, gen Aptamil Pepti.

Bebe are reflux, adica vomita mult dupa ce mananca? Iti recomandam o formula de lapte praf AR (antiregurgitare), usor mai groasa (Humana AR, Aptamil AR, Nan AR). 

Intotdeauna cand bebelusul se confrunta cu scaune moi, Bebe Magazin iti recomanda sa inlocuiesti formula de lapte a copilului cu lapte praf fara lactoza, sau partial delactozat gen Humana HN, timp de cateva zile. Revenirea apoi la formula obisnuita sa o faci progresiv, pentru ca bebelusul sa nu simta disconfort.

Formule speciale de lapte praf pentru bebelusi